Leilighetene er gjennomgående og de store vindusflatene slipper inn maksimalt med dagslys. Om sommeren kan varmen nytes til det fulle på balkongene. For deg som har barn kan det være kjekt å vite at alle leilighetene i første etasje har terrasser på bakkeplan – praktisk om ungene vil ut på trampolinen rett før middag. Det tilbys gode kvaliteter og et gjennomtenkt bomiljø som gir gode rammer for en svært behagelig hverdag for både små og store.

Hvitevarer inkludert

Inviter til middag første dagen. Herlig med ferdig innstallerte hvitevarer klare til bruk.

Leilighetene leveres med UNO kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskemaskin, samt et frittstående kombiskap fra Siemens er ferdig innstallert når du flytter inn. Kjøkkenfrontene er i hvit utførelse, men kan endres til frontene «Nordisk», «Optima» eller «Sand» uten tillegg i pris. Alle skap har demping.

  • Induksjonstopp
  • Stekeovn
  • Oppvaskemaskin
  • Kombinert kjøle- og fryseskap

Din personlige stil

Har du lyst på andre fliser på badet? Annen parkett? Eller kanskje male en kontrastvegg?

Noen liker det romantiske og andre vil ha rene linjer. Smaken er klart forskjellig også når vi skal innrede vårt nye hjem. Er du tidlig ute kan du tilpasse mye allerede før du flytter inn. Gulv, vegger, kjøkken og belysning er bare noe av det som kan endres på.

Har du andre ønsker? Ta kontakt med oss så finner vi sammen de mulighetene som er tilgjengelige for akkurat din leilighet.

Noen av valgmulighetene:

  • Parkettype
  • Fargevalg på vegger og fliser
  • Muligheter til å endre/oppgradere hvitevarene
  • Fronter på kjøkken- og baderomsinnredning
  • Garderobeskap

Start dagen på et helt nytt bad.

Å flytte inn i en helt ny leilighet der alt er nytt er en fantastisk følelse. Badene i Straumeporten har lun vannbåren varme i gulvene. Helflisede bad med baderomsinnredning i hvitt og glass. Lekkert.

Frisk god inneluft

Eget balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner sørger for frisk og god inneluft i både soverom og stue.

Fiber & TV

Gode internett og TV løsninger er en selvfølge. Vi har lagt inn fiber og oppretter uttak for TV og nett i både stue og på soverommet (det største).

Trygt og godt

Låste hoveddører, sprinklingsanlegg og porttelefon gjør hverdagen trygg og sikker.